saya prefer video comel macam ni



saya lebih prefer video lengkap dengan kawan yang aksi gila-gila macam ni. serious!! sebab tak semua orang ade perangai gila-gila macam ni sampai tua. sifat slumber tu mesti seiring dengan usia kan? tak percaya ke? haha. percaye la weh. dan pengantin tu pun macam sweet-sweet then macam comel-comel je. bila ade rakaman video serupa ni, rasenye tak perlu wedding macam Nur Nadia SM Nasimudin anak gadis pengasas NAZA tu pun, boleh buat kite senyum sehingga tua kan? hehehe. setuju?

video dicurik dari manggis

okeh bai.

p/s: kawan-kawan.. ehem!! be prepared okeh.. haha. choi!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 comments :

Mr.P said...

wahhhh...
pasni kawen u upah team manggis la eh?
cant wait to see it!haha
kotakan janji anda keyh!

elymzz said...

cantik sungguh sungguh bunga tangan dia kan....very like..esok hari bahagia ko..aku kan buatkan ya....

NeenaAnuar said...

Hi sis... thanks coz sudi singgah & follow my blog.. I'll link yours too! ;)

cik helena said...

alah..lambatnya loading..

tp nadia tu punye kawen so merepek lah!

Amni said...

Saya tak dapat tengok.. huhu.. tenet slow...umph!

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

Mr.P:
hahaha.. absolutely no la Mr.P. duit takde oh. maybe akan hire videographer. will think about it later. but not from manggis team. mahal woh.. kalo nak sponsor bleh ah. hehehe.

elymzz:
haha. eh.. bunga tangan je ke? spot la pelamin skali. haha. untung-untung bleh dapat pelamin percume. hihihi. *kelip-kelip mate*

NeenaAnuar:
thanks my dear sista.

cik helena:
well duit ade bleh la wat segala macamtu. membazirkan? bab bersiram tu paling tak tahan.

Amni:
alamak.. kena tengok gak ni. esok usaha lagi ye?

annfrendly said...

tak dapat tengok...
internet slow sangat :-/

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

annfrendly:
la ye ke sis? takpe2. tengok next time okeh?