dalam hati ada bunga api

tajuk adalah sangat crappp!! saya tahu tu. haha. time hari-hari terakhir puasa ni. mane main ungkapan dalam hati ade taman. tak main ah. tak masuk tema. kite ubah la sket kasi masuk ngan tema raye. baru sesuai. maafla menghilang ntah ke mana-mana sempena bulan puasa ni. hihihi.. ampun dong! mula-mula saya sibuk buat report fieldwork aritu. pastu, saya busy celebrate hari saya-tidak-bekerja-lagi-sebagai-gra. sangat terasa yaahoo tau.. yahhhooo!! [",] boleh la raye rumah bakal mak mertua dua tiga kali camni. ehh.. opsss!! hihihi. okeh tipu je.

sempena hari raya yang bakal menjelma satu dua hari lagi.. 
oshinz ade serangkap pantun special untuk kamu:

ketupat lemang enak disaji
santapan family tak cukup satu sesi
tangan dihulur mohon dimaafi
ehem.. duit raye tu pas la sini

-S.E.L.A.M.A.T H.A.R.I R.A.Y.A- 

kepada kamu yang baru dapat balik kampung time-time macam ni.. sila pandu hati-hati ye. ingat la orang tersayang yang menanti kat kampung tu. tapi jangan pulak sambil drive tu sambil berangan. memang sah sah la accident. saya doakan semoge anda semua sampai rumah dengan selamat dan boleh peluk erat cium tangan mak ayah pagi raye nanti. pastu boleh la minta mak ayah minta duit raye sekupang! ehh.. hehe. 

till then, take care eh. selamat beraya dengan yang tersayang. bubbye!   
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 comments :

Syida Shukor said...

hee hee selamat hari raya u ! :D

Anis izyan Abd Rahman said...

selamat hari raya juga untuk kamu~!!
maaf zahir batin yer~
=)))

khaizarien said...

selamat hari raya ;)

Ct SoLeHa said...

slmt hari raya :)

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

to all:
selamat hari raye. thanks singgah sini time tuan belog busy.

.: an :. said...

ngee! jom maen munge api kat taman!
ngee...

dear, kite exchnge link ea =D

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

haha.. jomjom. skrg ni pun boleh maen bunga api lg ni. raye kan sebulan.

orait beb. will link u back!