launching platform 1nita

owh.. ini cerita hari selasa lepas. tapi beberapa minit mao ke hari ahad baru sempat menaip entri. sangat teruk eh. menghidangkan cerita basi di blog sendri. kasihan readers.. blog bersawang tidak ber-update. ade sesape kesah ke weh? 

thanks kepada kamu yang sudi jengah blog terbiar ni. sorry ah.. i told u that i am busy right now, kan? ="|

last tuesday, my team terlibat dengan pelancaran projek 1nita. majlis merupakan anjuran bersama oleh .my DOMAIN REGISTRY & MOSTI. time launching tu, peserta pilot projek ni buat exhibition gak.  mereka tayang pelbagai produk termasuk perfume, kotak, minuman etc. best oh~~

untuk pengetahuan korang, perkataan "1nita" bukan disebut sebagai "satu nita" but it stands for "wanita".  actually, projek ni menyediakan platform untuk usahawan wanita menjual produk mereka secara atas talian. seterusnya, projek 1nita akan diperluaskan ke sekitar kuala lumpur, melaka, kedah, terengganu, sabah dan sarawak pada tahun ini. InsyaAllah..

majlis dilancarkan oleh:
Menteri Sains, Teknologi dan Inovasi 

Datuk Seri Dr Maximus Ongkili

barisan V.V.I.P

venue:

mempersembahkan:
platform 1nita

products:
chocolate

erm.. u guess?

pinggan-mangkuk-boleh-makan-bile-darurat
[organik ah beb!]

dan
bos baju biru
[oh.. yang ni bukan produk da..]

macam-macam produk ade time exhibition ni..

p/s:
kat sini la oshinz jumpe
Miss know-nothing-but-act-like-know-everything tu.
nyampahs taw!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 comments :

syafawani said...

alamak??...boss!..lariiiii...ihik:)
neway..besh p aritu:) xbeshnye jumpa 'dorg'..erkk..huhu..eh kla2..kena lariks nih..aha..daa~~

Atan Athen said...

1nita bes....go2!!

dafFodiLs (",) said...

owh ya?i'm juz interested wif the statement miss who noe nothing but act like noe everything??hehe

ely said...

macam orang kg kita je...
huhuuuuu...
dato noraini....

bidadarihijau said...

macam best jek..
bagi support utk wanita menjadi usahawan..
GOOD IDEA

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

syafawani:
ehehe.. saje tayang bos. kate sayang bos kan? haha..

Atan Athen:
ha.. nanti kite wujudkan plak 1laki. ehehe.. name cam tak best plak kan?

dafFodiLs (",):
u tu memang.. just ignore that statement. hehe

ely:
eh memang die la tu. bukan macam lg pun.

bidadarihijau:
yesszzaaaa.. nak join ke?

annfrendly said...

hah..
mate ann tertangkap kat coklat yg cantik tu..
owh no....
sedapnye (T.T)
diet2...

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

annfrendly:
coklatnye mmg cantek.. tak manis sgt. kire okay la nak ditelan. sabar ye ann. takpe kurus sket nnt bleh makan blek.