ielamorry.. kenapa anda tag oshinz ni?

first and foremost..

ehem ehem.. die la yang pas tag ni kat oshinz.
*iela, i cilok satu pic eh~*

  1. Siapakah diri anda di rumah?
    paling muda diantara yang muda-muda.. [perkataan "tua" sangat sensitif oh~]. seorang aunty yang dianugerahkan bakat membuli tahap terbaek punye.. dan sedikit pendiam diantara sibling yang kepoci. dan pengkritik makanan yang hebat tapi bile-suro-masak-teros-cabut-lari-tak-cukup-kaki. haha.. bile nak tobat pun tak tau.

  2. Siapakah diri anda di samping rakan?
    kecoh bile dengan kawan-kawan yang satu kepala terutama best friends dan tros berbual tak hengat dunia bile da lame tak jumpe [tapi macam takde beza pun dengan best friends yang jumpe setiap hari]. tapi kalau kawan tu hanya setakat kawan je, pastu tak brape nak ngam plak memang harapan la nak cakap banyak2.

  3. 5 benda yang anda idamkan tapi masih belum tercapai?
    -duit ribu-riban dalam akaun bank
    -netbook super ringan
    -kereta comel
    -rumah sendiri
    -bos yang sporting habes

  4. Siapakah nama pasangan anda?
    name die "taufik". cukupla kot name tu. kan?

  5. 5 perkara yang paling anda suka tentang pasangan anda?
    alamak.. tak tau nak describe ape yang saya paling suka. tapi yang paling utama ialah dia tidak merokok dan setia. secara keseluruhannya, saya suka penampilan dan peribadinya. that's why i love him much.

  6. Bilakah tarikh anda couple?
    29 Mac 2004.

  7. Apakah kenangan pahit anda bersama pasangan anda?
    tiada yang pahit untuk kami kenang. cume, bile hubungan cinta tidak stabil disebabkan faktor persekitaran dan kami terpaksa berdepan dengan halangan-halangan besar, fasa seperti itu yang sukar untuk kami tempuhi.

  8. Lagu tema cinta anda?
    owh.. rase macam tiada lagu tema la. nanti akan difikirkan kemudian. ehehe..

  9. Apa perubahan yang ingin anda lihat dari pasangan anda?
    tak payah ubah ape-ape sebab terima die seadanya..

  10. tag 10 rakan yg lain
    mari kita tengok blogger mana yang kena~~~
    -syafawani
    -mrs. ajak
    -aieliani
    -anakahmad
    -zaza
    -marlissa
    -sepet
    -marya
    -pinad
    -koko

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 comments :

syafawani said...

keh3..holamak..namaku di situ..aha..tggu n3 terbaru dariku~~haha

kenwooi said...

nice tag =)

peAnut said...

oh! oh!
kena tag di situ..
tnggu i da bek gado ngn pasangan i bru i wt k..kire hutang dlu..
heeee~

dafFodiLs (",) said...

huhu tetibe ternampak namaku di situ..ad 1 lg tag yg still pending maa,tmbh plak lg 1 nih...

mRs.aJaQue said...

hoho..pregg woman xdikecualikan ek??
okkay..saya adalah org yg sgt bertggungjwab menjawab soalan tag kamu...hehe

| A N A K A H M A D | said...

pesal nama aku ada ni?? hadoiii

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

syafawani:
woih.. buat esemen dulu ah! ehehe..

kenwooi:
quite nice. u want to do it?

peAnut:
alahai.. tamao gado lame2 eh pinad! i tunggu u byr utang keh.

dafFodiLs (",):
thanx for settle it first dear.. haha.. saje je coz da lame tak tag kamu.

mRs.aJaQue:
ye sis.. anda diharuskan membuatnye. suda bace itu tag. tq eh!

| A N A K A H M A D |:
ha.. buat2 tanye plak. ape tunggu lagi?! langsai kan cepat! hehe

ielamorry said...

aih. my pic there~ haha. :"P

terima kasih kerana menyahut tag ini :D

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

saje kasi glemer sket! hehe.. same2 cik ielamorry.