facebook-ing

jika oshinz tidak join 'Pet Society'
dan tidak juga join community petani-gigih-bercucuk-tanam di 'Farmville'.. 
adakah oshinz dikategorikan sebagai -kolot- atau -tidak up-to-date-?

eh.. don't get me wrong.
oshinz tak cakap pun
"community facebook yang tak join game kat situ tak hot.."
t.i.d.a.k!!

cume kadang-kadang tu,
pelik juga..
bile orang tak percaya yang oshinz takde facebook.
siap tanye dua tiga kali plak tu..
sampai rase mcm
"am i so weird?"
oshinz memang tiada -facebook-

dan
tidak join -twitter-

oshinz tak minat nak join social networking site yang ada
selain -blogspot-

so janganlah kerut-kerut dahi lagi ye..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 comments :

a d r e y n i e e l i s y a said...

saya pn tiada semua 2 kecuali blogspot..prnh ada..
tp dh delet..

hehehehe..
blog is more enjoy dr semua tuh...

annfrendly said...

ann pun tade FB..

tapi ade flicker sebab suke tangkap gambar.

apapun blog tetap da best..
sebab macam diari, boleh luah ape2 aje kat sini :)

P/S: ann tak ingat dah follow oshin sebelum ni... termakan semut banyak sangat kot..hihiiikk.. thx sebab bagitaw yer...

kOkO cokeLaT said...

patot le koko search name oshinz xde dlm fbook..hehehehe~~~

syafawani said...

ni kes kak lisa nihhh..haha

Hana's Love Nest said...

tak kolot lah tak de fb...hana ada fb tp jrg bukak pon sjak kenal blogspo heh. blogging lagi best lah :)

Syafiq Kadiran said...

rase bosan dah ngn facebook...
kalo bukak pon, men farmville, komen kat pic, pastu...da blur...
xtw nak watpe lagi...

[z@ck] said...

facebook melalaikan..
percayalah..

*mangsa kelalaian facebook*

dafFodiLs (",) said...

ala memula ada best la,tp da lama suda busan..huhu

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

a d r e y n i e e l i s y a:
same la kite. dolu tu ade ah. tapi skrg da takde feel kot nak layan. hehe.

annfrendly:
ann cantik.. sebab tu kena tangkap pic banyak2. hehe. ingatkan oshinz sorang je takde FB.

orait.. no prob!

kOkO cokeLaT:
a'ah la dear. mmg takdork di FB. kalo tak harus la mengadap game je nnt.

syafawani:
haha.. mmg kes btulla. nak kena cubit kot k lisa tu. baru nak percaya.

Hana's Love Nest:
oh ye ke? tu ah.. rase blogspot gak kot lg best. tak dinafikan.. hehe. sambil2 tu bleh gak ah tambah pendapatan walaupun tak banyak.

Syafiq Kadiran:
yeay.. memang tu je kan aktiviti yang bleh dilakukan dlm FB. sungguh membosankan.

[z@ck]:
blogspot pun same la beb! hehe.. 2x5 sajork. sendri yang kena pandai2 handle. kan?

dafFodiLs (",):
uhuk uhuk.. naseb baek i tak join FB. selamat daripada menjadi mangsa kebosanan.