i will be there!!


 i will go to kuala terengganu by..
-a.e.r.o.p..l.a.n.e-

wah.. tak nak naek bus pulak.
sudah pandai nak demand ke?
gedix gitu~

e'eh.. sori sket eh.
pegi sane sebab ade keje kat UMT.
tak kesah je kalo nak nek bus.
tapi nak jimat mase dan nak elak daripada sakit badan..
dan atas permintaan bos..
so ape nak tunggu lagi?!
bos da suruh kan..
laju je ah~
hehehe..

i will be there from tomorrow morning till 24th December.
sambil tu bleh ah meronggeng skali.

hah.. sesape kat KT tu.

jom.. meet me and misz wani..
kat beach berhampiran primula beach resort.
i loiikkkeee b.e.a.c.h damn much!!
okeh??!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 comments :

syafawani said...

hak3..
nak g BEACH tu da bawa perkakasan utama kah??
kakakaka

0sh!Nz 0n da bL0ck said...

syafawani:
ihiks.. harusla sudah beb.
da siap packing semalam lagi.
semangat kan?
hehehe

Ila Maulana said...

wahh.. besh nye :))

0sh!Nz 0n da bL0ck said...

haha..
tak tau la best ke stress.

peAnut said...

uwaaaaa~
sgt jemles ngn kmu be2..
ni yg rase nk keje ngn bOs kmu niii..haha..
hav fun gurls!!!

dafFodiLs (",) said...

ala primula tu da dkt sgt ngn umah my sis in law...huhuh sgt rugi tidak dpt ikut beliaw oliday di sana huhuh ='(

Mr.Clive said...

safe journey!take care!
&

salam kenal! :D
hoho

0sh!Nz 0n da bL0ck said...

peanut:
jom ah peanut. nanti bleh meronggeng sesame. ramai2 baru syiok!!

daffodils:
alalala.. cian die. takpe.. time skrg ni bukan bleh mandi pantai pun.

mr. clive:
thanks singgah sini. hehehe