anda percaya?!



entry ini khas untuk kamu yang drop comments kat entry ni-
 thanks for all the comments.

alhamdulillah..
majlis pertunangan yang berlangsung pada 12/12/2009 berjalan dengan lancar.
pheww.. lega beb!

pasni just get ready untuk majlis kahwin plak.
06/06/2010..
dalam tempoh mase sesingkat tu bleh buat semua persiapan ke?


[eh.. tak nak jemput ke?]
haha.. bukan tak nak jemput datang.
nak datang boleh je..
tapi tak manisla sebab tu bukan majlis oshinz.

[erk.. apekah kami sudah ditipu?]
ishk.. takde niat okeh!!
so sorry..
actually yang engage tu kawan oshinz.
kitorang close time secondary school dolu-dolu..
that's why oshinz blek kampung.

[then.. nape nak suro doakan yang terbaik plak?]
 sebab memang nak suruh pun..
hehe.
emm sebab takut tak reti nak hadapi dugaan yang mendatang..

[kamu tu bile lagi?]
kite tunggu orang hantar pinangan la..
lepas habes master.
dan lepas cukup duit untuk tempah baju nikah kat rizalman..
*statement tak agak2 btol!!*
kahkahkah..

mungkin dalam mase 2 tahun lagi.
kite same-same tungguuuuuuuuuuuu!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 comments :

syafawani said...

haha..wat miss daff..logiknya u akan kecik ati kalu ni majlis oshinz n de xjempu kite..kite haru berada di majlis tu..so, nampak sangat bukan oshinz yang tunang..haha..erm 4 oshinz lak..xpe..i kasik u feeling2 amik berkat..hahahaha

0sh!Nz 0n da bL0ck said...

syafawani:
ewah.. pandai btol u bagi explanation.
kehkehkeh..
harosla u kena datang.
no reason to be excuse!!
paham tu?

syafawani said...

paham!hehe

tengku_fir21 said...

huhuhuu
bikin suspen jerr..
hahaa

dafFodiLs (",) said...

hahah phew lega...
miss oshinz,dun u ever 4get me hokeh!

♥z@z@♥ said...

DEN TERTIPU EH..HUHU

ely said...

hahahahaaa...nasib lah sapa yang terkena tu...oshinz ni memang ada time dia sewel...ada time dia betul...hahahahahaa.......

Anna said...

Hi, selamat berkenalan..Welcome u to visit http://anagallery-suhanaoct.blogspot.com..Nice to meet u :)

ielamorry said...

hehe. i thought awak yg nak tunang~ :) hehe.

anyway, cool lah nak tempah baju nikah kat rizalman. hehe.

semoga tercapai~ ;D

[z@ck] said...

ni yg nak luku pala ni..
hehehe

0sh!Nz 0n da bL0ck said...

syafawani:
bagos2!! anda memang bagos..

tengku_21:
hihihi.. saje kasi feeling2 dulu.

daffodils:
i am never forget u my dear.. pasti jemput punye. setahun lebih awal da inform. kihkihkih..

zaza:
alamak sis.. sorry ye.

ely:
uish.. sewel kah? tak kot...

anna:
hi.. selamat berjumpe. nnt kite lawat k.

ielamorry:
oh tidak.. itu bukan gue dong!!
yeah.. sounds cool dan duit pun sangat cool!! =P

zack:
e'eh.. sape bagi izin ni?! hehehe..

Queen said...

ceh! mati² aku ingat dia yang tunang..

0sh!Nz 0n da bL0ck said...

queen:
lame menghilang tuh!!
cheh saje je.. wat gempak.