akibat ketidakterujaan


saya ni jenis tak teruja sangat dengan bola. kalau ada mood, tengok. kalau takde mood, jangan haraplah. so tempoh hari, my officemates and i ada meeting di pahang. sebaik sahaja weols masuk bilik dan duduk kat meja meeting tu, one of my bosses cakap; "jdt team ada kat sebelah. awak orang johor kan? taknak minta tandatangan dorang ke?" respon saya; "ya, saya orang johor. tapi saya tak minat bola." sambil dalam hati cakap "oh.. jdt team ke. ingatkan budak sekolah sukan mana tadi."
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 comments :

Rapunzeel Cikilolo said...

kemon...

safee sali ada dalam tu kot...

hehe!

oshinz said...

Rapunzeel Cikilolo:
kihkih.. alamak ruginya. haha. kite tak minat bola, nak buat camno.

drzirakudo said...

lol !!!!!!!

cha said...

haha samala kita tak minat bola. so tak kisah pun sape menang. oh cuma tak sokong 1 team tu je hahaha lain lain tak kisah :p

oshinz said...

drzirakudo:
kihkih.. gelak versi sopan sket..

cha:
ehem.. team yang mana tu?

cha said...

tanak ckp wiwiwiwi :p

Miss Volvo said...

kite tengok bola bila malaysia lawan negara luar je. kalau takat bola negeri tu memang tak layan le huhuu