scrabble

inspirasi daripada gambar ini:

dan juga ini:

saya dapat idea untuk menghasilkan ini:
bride & groom signs.. yeay!
ini je yang sempat nak buat dengan waktu yang ada. kihkih.
kalau beli sahibba, ada letters yang takde atau dua letters share satu block.
contoh macam letter 'v'.
kalau nak full set, maybe boleh beli kat etsy atau ebay.

untuk lebih idea, sila klik sini atau sini.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments :

Rapunzeel Cikilolo said...

cantik la...

ada ilham untuk kad kawen

:)

cha said...

ala apa ni oshinz nk kawen ke tak btau pun :(

Ainee Cumi said...

Awak nak kahwin dah? Alhamdulillah. Nice idea. I suka I suka. =)

oshinz said...

Rapunzeel Cikilolo:
kan???!!!! buatla. mesti outcome cantik punya. =)

cha:
=( akak sori tau.. kite dah kawenla. sori sangat!

Ainee Cumi:
Ainee, orang dah kawen. bukan nak kawen. Alhamdulillah. kan? boleh bagi idea untuk u buat u punya NIMI Project. hehe.

Ainee Cumi said...

Dah kahwin? Amboihh kemain..

Hehehehe. NIMI Projek? Insyallah. =)

Tahniah Oshinz.

oshinz said...

Ainee Cumi:
hehehe. thanks dear..