tanah helang

lokasi hari pertama.

tenangkan fikiran sebelum mulakan kerja.

teka yang mana satu kaki saya?

lesap sekejap ke luar kawasan. menuju ke satu kawasan yang susah nak dapat line komunikasi. maxis masih okay. walaupun pada tahap masih okay, tapi susah nak dapat. derita hoi. untuk yang menggunakan digi atau celcom, mahu tak mahu pasrah je la. kalau malas mahu berdiri ditepi pagar, memang tak dapatla nak berhubung dengan sesiapa. tempat ni memang khas untuk bekerja katanya. hehe. bos kata, orang dulu takde telefon, boleh je hidup.. heh, baiklah bos, baiklah!

ternyata, semua entry minggu lepas adalah yang di-schedule. hari ini, yang berhormat akan turun kawasan. kihkih. blogwalking bermula yaw!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 comments :

Rapunzeel Cikilolo said...

seronok tu berdamping dengan alam semulajadi...

Nursaila Norman said...

wohh..yang berhormat gitu :D
cantiknya gambar..mmg seronok la kalau mulakan kerja hari2 mcm ni kan..kan..hehehehe :D

4feet8 said...

yg kasut merah seluar berlipat..?

oshinz said...

Rapunzeel Cikilolo:
ye.. sangat seronok. merehatkan mata dan minda. tapi bila komunikasi terputus, risau juga. hehe.

Nursaila Norman:
kihkih. fefeling pilihanraya jap. emm.. gambar tu lepas edit warna, baru nampak okay, if not, biasa-biasa je saila. Alhamdulillah, seronok jugala. bosan kot asyik memerap kat ofis je kan.. =)

4feet8:
kihkihkih..

Dee said...

saya ok je takde telefon..cuma kesian kt anak2 kalau nak hubungi saya..hehehe..

oshinz said...

Dee:
kan.. zaman sekarang ni bila takde fon, terasa sedikit susah. bagi kite, ia macam satu keperluan kot. hehe.

Cik Yanie (",) said...

d one in red....hehe

oshinz said...

Cik Yanie (",):
haih.. awak nak saya kasi awak berapa bintang?