#16: lesson learned

 
Bila kita ada masalah, biasanya kita akan cari someone yang selesa untuk kita bercerita. Bukan sebab kita nak dia sekolahkan kita, tidak. Dia tak advise apa-apa pun takpe. Cukup sekadar dia dengar dan angguk-angguk kepala. Atau paling keji pun, dia buat lawak bodoh bila dengar cerita kita. Its okey, tak apa. Tak kisah apa yang dia buat selagi mampu bikin kita rasa selesa: Capital H
ada satu kawan saya tu. dia ni sedikit pelupa.
jadi, kalau tidak ada siapa yang boleh layan cerita saya.
dialah jadi mangsa.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comments :

Rapunzeel Cikilolo said...

hahaha.

aku masih mencari teman yang nak share masalah ngan aku

susah nak dapat

:)

Liyaa Mf said...

Bagus gak cite pd kwn yg pelupa ni. So rahsia akan tetap jadik rahsia, sbb ia berlalu macam tu je. Hahaha! Tapi kan, kdg bila kita nak sambung cite psl masalah tu, tetiba dea tak ingat pape, leh bikin sentap gak kut. Hahaha! Ye laa, penat jek cite, tp end up dea leh blur2 lak :P

Hai Oshinz. Lama tak jumpa :D

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

woiii sapa kawan u tu ha? bab pelupa tu mcm i ja..haha..tapi tah ka u ada kawan baru? bek u habaq kaihhh..ooo dah xmaw ceta kat i la nih?



>.< *meghajok*