so sweet katanya..

tadi baru dapat tengok walimatulurus lisa & yusry.
diakui, both of them are really sweet!
erra pun sweet juga.
eh tetibe?
hehhehheh.

satu perkara tentang gambar diatas adalah:
kenapa tiara lisa macam senget eh?

adat johor: pengantin perempuan diiringi ke pelamin dulu.

the dais

next bride-to-be & groom-to-be

MUA lisa surihani: khir khalid

sumber: ministryofmoment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments :

Fifi Rahmat said...

yunk, i klu bab artis kawen mmg x amek port, tp sbb LISA SURIHANI tu i minat, i mmg google terus gambo dia. comellllll sangat! make up dia tu i suke. i ckp terus dgn my mum, kawen nnt nk make up gini. agak nye siape la MUA dia kan? bab nak make up tu i x sure nak make up sendiri ke nk pkai khidmat org lain. *tetibe ter-excited sgtttt

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

i nak kata mak lisa sweet jugak ohh! haha..
kawan lisa yg jawab tepon tu pon sweet..kannn! =D
*start feeling2 nak buat video mcm tu jugak la..u standby nak jawab tepon dari my mom k..bahahaha!

oshinz said...

fifi rahmat:
memang sangat comel gila-gila. mak die pun comel.. eh teradmire kat mak lisa pulak. hehe. MUA die khir khalid yunk. e'eh... u dah nak kawen ke? hahaha.

SyAfaWaNi ♥‿♥:
kannnnnn????!!!! mmg sangat best kalau ade mak macam tu. seriously! weh cepat kawen.. i tak sabar nak jawab tepon dari mak u. haha.

lisa said...

memang sweet sangat pengantin ni hehehe. cm x sangka je lisa surihani dah kahwin :)