respect


to anyone who is not in a relationship,
please be more alert.
if you feel that you start to have special feeling towards your friend,
please make sure that she or he does not wear any special ring.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 comments :

iedchan said...

betul2..jaga2 kalo ske org...idung belang byk skng..:P

i folo u

Huda Luna said...

:')

kisah duka huda dulu diganti dgn hadiah yang lebih baik.

Ainee Cumi said...

Lamanya tak jenguk oshinz ni. Aini abru check spam box ainee semua komen Oshinz masuk dalam tu. Oshinz ada FB ke twitter ke senang nak sembang. Wah hari bahagia dah nak dekat dah eh

Rara Nasiha said...

setuju! tak patutlah sebab kita nak or suka sangat dia, kita sanggup buat macam-macam nak kasi die dengan kita.

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

dont kacau2 la kannn! haha
weh lani ring xleh kira sangat..haha
single pon pakai cincin batu gedabak..
or kadang2 xpakai cincin langsung..bahaya2! haha