tidak lagi sendirian..

assalamualaikum sumer. oshinz kembali!! dan dengan rase bangge kembang kempis idung tampal pic konvo kat entry ni. bangge tau dpt curi mase post entry pertama pd september yg indah permai ni. rase sedikit kejayaan disitu. haha.. anda sumer tak yah ah nak rase pelik ke heran ke hape kalo tak nampak muke oshinz kat situ. hentikan usaha anda mencari oshinz ye. entri kali ni takde kaitan ngan tuan belog. cume nak cerita psl belog dan kawan tuan belog je. so tuan belog tak yah ah menyebuk tampal pic sendri kan?

lame btul tak crap pjg2 dlm belog sendri. rinduuuuu sama belog.. (-.-") tapi tak sempat sgt nak korek2 idea.. atau nak bina2 ayat.. atau nak cipta2 entri. kasihan belog sepi sendiri. nak singgah ke belog jiran2 yg laen pun takde mase.. busy mengalahkan ratu lebah. hehe.. ratu lebah busy ke tak eh? tak kesahla ratu busy ke tak.. yang penting skrg tengah ikut dondang dendang lagu raye.. part lagu raye plg pebret ah.. ~berlalulah sudah ramadhan sebulan berpuasa.. lalalala~ ewah! tinggal 13 ari je lagi nak raye.. yeay!!

so anda sumer sihat ke? camne ramadhan anda? masih bersemangat untuk bangun bersahur mcm 14hari yg lepas? da siap sedia nak buat persiapan raye ke? are u ready to pokai??!! hehehe.. jgn boros sangat ye. ingat mase tua.. bersusah2 dahulu bersenang2 kemudian. erk?! okeh2 sy tau entry ni bersimpang siur. minta sorry! tak tau la ape sebab penulisan tidak well-organized. agaknye sbb da lame tak menulis.. tak pun terlebih dos excitement semasa membuat entry ni seperti sudah lame tidak bertemu peminat. thehe.. oh tidak2. tipu je tu. mane ade peminat ke kipas-susah-mati ke.. mengarut2.

dengan itu.. sesi suai kenal antara tuan belog dgn pembaca yg berlainan gender (yela.. kalo ade orang nak ngaku sbg pembaca blog ni) adalah tidak akan berlangsung secara rasminye kat sini. please dong! tak yah ah tinggalkan pesanan kat chatbox camni-hai, bleh kenal x? or camne2la yang sewaktu dengannye. jgn slhkan oshinz kalo msg anda tidak dilayan. then jgn nak pandai2 ckp oshinz sombong eh. oshinz sudah berpunyela. harap maklum ye. tak kesahla yg meninggalkan msg2 seperti itu niatnye cume nak main2 ataupun bersungguh2. oshinz cume mau anda semua sedia maklum.. even da jarang posting story psl en. pakwe, i'm still with him. we are fine together. eh tapi.. kalo anda tinggal pesanan camni -slm perkenalan- takpe tau.. *ops.. sori2. tuan belog punye stori mori terlebih plak.*

actually, oshinz tersangat happy bile tau kwn oshinz yg sorg ni da decide mane satu jejaka pilihan hati for her first love! at last! penat tunggu weh. bile la die ni nak ade pakwe.. bile la die ni nak bercinta.. bile la itu.. bile la ini.. bile la lagi.. tapi skrg tak perlu nak tanye itu dan ini. ehem2.. skrg ni die tengah musim bunga2 cinta. oshinz doakan semoga hubungan mereka berkekalan. amin!! dan raya kali ni.. die tidak perlu rase keseorangan lagi. bukan kami je berteman.. dan bukan kami je yg mungkin bertandang ke rumah bakal2 parents-in-law. *e'eh..mcm confirm je jadi daughter-in-law-in-the-future* tapi die pun mungkin sibuk juga raye ni. jgn dagdigdug sgt ye and gudluck! thehehe..

sekian.. tuan belog mau blah. bubye!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 comments :

syafawani said...

alhamdulillah..i pose cukup lagi taw..hehe..em ala mane pic u nih??memg nk kena taw mis oshinz nih..ih3..alamak3 ade n3 pasal kwn kite la..her heart is now flower3..kihkihkih

dafFodiLs (",) said...

heheh ish agk2 i tau x sape yg x lagi sendiri tuh?hikhik..
cian pic i xde pun huh majuk100x!!!!

ely said...

boleh lah lepas ni...kita(rombongan cik kiah)pergi kedah makan nasi minyak wani dan yani...

0sh!Nz 0n da bL0ck said...

syafawani:
ha.. sape tak pose penuh tak dpt ah duit raye..

daffodils:
jgn ah majuks.. nnt tampal kat entry kaen eh? take turn. jgn potong queue!

ely:
ha.. bleh je. tempah satu kpl terbang g kedah. hikhikhik

Anonymous said...

tahniah....heheh