SCRUB DISTRICT VIRAL


scrub what??!!

assalamualaikum korang.. hihi. krik krik sangat blog ni. iols very the busy one. busy dengan kerja hakiki. busy dengan bisnes tepi. hujung hujung tak menang tangan. begitulah kehidupan. alhamdulillah syukur. #senyumlebar

kalau korang ada masalah kulit berminyak, berjerawat, berjeragat, dan segala macam ber ber berrrrr tu.. mehla try scrubdistrict ni. sejenis scrub organik yang tersangat best. sebab ape i cakap best tu? sebabnya adalah:
  1. terdiri daripada bahan organik iaitu garam bukit, gula perang dan pati lemon. which is lemon ni sangat bagus untuk kulit ye adik manis sekalian. bila muka jerawat, tenyeh lemon ni waktu malam, esok jerawat dah say bye bye.
  2. tekstur scrub ni kite boleh control ikut kesesuaian kulit korang. terserahlah kepada korang nak tekstur kasar atau halus. kalau nak pakai daily, haluskan teksturnya. kalau nak pakai dua kali seminggu, tekstur kasar sikit pun takpe.
  3. scrub ni boleh digunakan di bahagian muka dan seluruh anggota badan. haaaaa... best kan? jimat banyak tau! bagus sangat untuk hilangkan bau hangit ketiak dan efek kegelapan ketiak korang sebab rajin sangat cukur bulu. sumpah tak tipu.
  4. sesuai digunakan oleh semua orang. lelaki dan perempuan. ibu mengandung pun boleh. sebab scrub ni terdiri daripada bahan organik. 
berat: 350gram

scrub scrub terus hot! korang taknak ke skin healthy and glowing 10 batu pun orang dah perasan kehadiran korang tu? iols akan guide korang sampai kulit korang super CANTIK. In Sha Allah. jom whatsapp laju-laju: 017 330 2780.

yang bestnya edisi star jar ni, korang boleh dapat peluang luncheon atau bermain bowling bersama barbiemalaysia. siapa fans dia kat sini, cepat whatsapp oshinz tau! peluang tersangat limited.

dan boleh visit ig oshinz ya: steezion

till then.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments :