l45t n!t3..

semalam..
en.pakwe call,
mase tu tgh temankan cousin
shopping beg baru
:minimo_12:
*muke yg sangat suke bile ade orang call*
tapi kan..
at last..
wa sangat sedey woo..
:phonecry:
pasalnye..
en. pakwe
tak dapat

belikan tiket PGLM!!
mengapa?
tiga sebab kukuh yang diberi ialah:

1. seat rm33 hanya tinggal last row
~kami tak suke dork blakang2 coz kami pasangan rabun yang tak sedar diri~
*amacam? sehati sejiwa x..*
~kami hanya mampu sdiakan bajet rm33 jerk~
*kalo nak yang mahal tu kena ikat prot sebulan*

2. takut tak nampak hang tuah dan gusti putri
~takut2 pelakon handalan sume disangkakan semut~

3. tiada mase laen melainkan petang rabu
~en pakwe tak dapat temankan..
die takut oshinz sepi klu oshinz p sorang~
*klu p tanpa en. pakwe takut tersesat sampai ke istana negara*

selepas en. pakwe menamatkan panggilan
sesi shopping maseh berjalan lancar..
maseh tiada perasaan

so last nite..
baru terase semacam
:minimo_14::cry::minimo_34:
tiada perasaan gumbira
kerna..
+sangat kecewa+
+frustrated+
+sad+
makanya;
mengedit proposal dengan feeling yang separa sedar..
:minimo_22:

warghh.. baru nak feeling2 tengok teater..
tapi sayang mak limah
hajatku tidak kesampaian
harapan tinggal kenangan!!
padanla muke..
sape suro tak p kerah en pakwe bli kan tiket awal2..
*sob sob sob..*

therefore
kepada korang
yang nak p nonton PGLM tu..
bley tak klu oshinz nak pesan
klu nampak hang tuah
tolong kem salam ek..
hehehehe.

:minimo_20::kiss:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

in my mind..

We used to be the best of friends
Hanging out all the time
I made you laugh
I made you cry

We've been through some tough times
but even through those times
you stood strong and supported me
You were there for me
when I needed it the most

We wrote notes
Told secrets
I miss all those good times
The memories we share
And I know that it's not over
but sometimes it feels like you're so far away
And the sad part is I don't know how else to tell you


p/s:
dear my old school buddies,
[yana, eila, sri, emma, nisa]
i miss u much..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

dear [H!M]

untuk dikau kaseh
ku curahkan chenta suci
yang tak mungkin terpadam
akan terus membara
bahagiakan dirimu
disaatku tersenyum
pejamkanlah matamu
jika rindukan wajahku
janjiku kepadamu
aku pastikan disisi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

oshinz kata

sowy to the visitors coz
lately i didn't have much time to update this blog..
busy + no mood + blur + messy
therefore..
melambaklah timbunan entri lagu..
sepertimana melambaknya assignment oshinz
layan je la ape yang ade ye..
now i'm really busy on searching games and advertisements
and i need to use them as the materials
for the new projects..
the advertisements are like this:
or maybe like this:
did u see the sentences on each of the advertisements?
so i need to analyze it by going beyond the words..
it sounds interesting right?

p/s: mood mahu bercuti CNY sudah terbit..
tak sabo mau blek kg
1. spend time with bunda
2. collect CNY ang pau
3. eating a lot of orange
4. meronggeng!!
yippieeeee hoorraaayyyyyyyyy!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

love bug

video

+ $aNg by J0na$ br0tHErS +

Called you for the first time yesterday
Finally found the missing part of me
Felt so close
But you were so far away
Left me without anything to say

Now I'm speechless
Over the egde
Just breathless
I never thought
That I'd catch
This love bug again
Hopeless
Head over heels
In the moment
I'd never thought
That I'd get hit by
This love bug again

I can't get your smile out of my mind
(i can't get you out of my mind)
I think about your eyes all the time
Your beautiful, but you don't even try
(you don't even, don't even try)
Modesty is just so hard to find

Now I'm speechless
over the egde
Just breathless
I never thought
That I'd catch
This love bug again
Hopeless
Head over heels
In the moment
I'd never thought
That I'd get hit by
This love bug again

Kissed her for the first time yesterday
Everything I wish that it would be
Suddenly I forgot how to speak
Hopeless
Breathless
Baby can't you
See

Now I'm!

Now I'm speechless
Over the egde
Just breathless
I never thought
That I'd catch
This love bug again
Now I'm hopeless
Head over heels
In the moment
I'd never thought
That I'd get hit by
This love bug again

Love bug again..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Meet Uncle Hussain juara AJL

video


::L.A.G.U U.N.T.U.K.M.U::
~meet uncle hussain~
Tiada bintang
Dapat menerangkan hati yang telah dicelah
Bagaiku lumpuh tak mampu berdiri
Aku tetap begini
Takkan berubah kerna aku tetap aku
Dan lalu rindumu bukanlah aku

Guna hati, akal dan fikiranmu
Berbeza
Kau dan juga aku
Dua hati yang tak mungkin bersatu

Apakah aku
Hanya boneka yang sering engkau mainkan
Yang dikawal oleh jari-jarimu
Ku punya hati dan perasaan
Pernahkah engkau fikirkan
Cukup cukuplah oh cukuplah

Tak faham tak tahan
Sabarku tak tertahan
Melayan sikapmu perawan
Berbeza-berbeza
Kau dan aku berbeza
Kita memang tak serupa
Bebaskan bebaskan
Ku ingin dilepaskan
Kita tidak sehaluan
Cukuplah sudahlah
Sampai di sini saja
Hubungan kita berdua


tahun ini AJL memang sesuatu yang lain. lain daripada tahun lepas. performance lebih meriah. lebih energetic. ade soul.. ade kelainan.. dan nampaknye sekali lagi sebuah band diangkat menjadi juara untuk AJL. sangat surprise!! tapi ape2pun they deserve it. lagu yang best.. kesinambungan melodi dan lirik yang serasi. so kite layan je. even lagu ni top tahun 2005.. oshinz nak gak potraitkan lagu ini di sini kerana mereka adalah JUARA..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

oshinz kata


mahu tengok teater PGLM la!!!
tengah mencari idea untuk memujuk en. pakwe join together..
kamu mau join same ke??
jom la..
hehehe.
6/02/2009 - 21/02/2009
sekarang ni season three.
so
check it out guys..
i think this is one kind of entertainment product that we can be proud of!!

p/s: sekarang mau layan AJL dulu ya.. sape menang? band lagi ke..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ati saket

korang sume..
kalu tengah saket ati buley tulis blog tak?
mesti nnt oshinz penoh emosi..

bile ati saket,
emosi tak stabil,
marah mesti mau lebey,
sabar lenyap ntah ke mana..
tapi kan,
kekadang tu rase cam buley je sabar.
tak sampai ati nak marah2..
sebab orang kate kalu marah2 nnt cepat tua.
wargh.. tak mo la tua sbelum usia!!
tapi kan,
klu dah banyak kali tu camne nak kire?

oshinz geram sangat bile orang datang lewat daripada waktu yang dijanjikan.. serius geram, pastu mestilah ati pun saket, pastu tiada mood, pastu.. pastu? paham2 sendirilah kan.. haruslah nak marah.. cube cakap kat oshinz sape yang buley lagi bersabar bile janji pukul 10 datang pukul 1? ha sila angkat kaki.. oshinz nak bagi salute spring kat orang tu.. caya la!! pheewwiiittttt..

orang yang slalu lewat tu takde rase ape-ape ke? rase bersalah ke? rase nak tobat ke? ye la kan.. kate tahun baru, azam baru.. takkan takde sedikit rase mahu berubah. yes i know.. bile dah menjadi kebiasaan sangat susah nak berubah. oshinz pun slalu je datang lambat ke kuliah. kalo lambat 10minit tu.. masih buley tebalkan muke, masuk lecture hall ambil tempat belakang skali. tapi kalo dah lambat 20minit tu.. harapan untuk masuk lecture hanya tinggal kenangan.. hehehe.. mesti la takut!! time tu memang sangat mahu bertukar menjadi invisible.. oshinz bukan sengaje mahu lambat ye.. kekadang tu terbangun tido lambat. kekadang tu bus yang bergerak macam siput. kekadang tu penumpang turun naek bus sangat bersopan. so nak kate ape kan?

alahai..
kan oshinz dah kate,
kalo oshinz marah mesti penuh emosi..
kan dah terbuka pekung di dada.
ececewahh.. hehehehe.

geram punye pasal.. sementara tunggu pukul 1 ni. oshinz on la lappy.. on YM.. on blog.. on lampu.. on kipas.. ops.. terlebih sudah!!

sebaik saje on YM.. ani msg. wani msg. haruslah mereka kepelikan kenape oshinz tak keluar lagi. semalam mase oshinz cakap nak klua pukul 10 pagi. mereka buat muke pelik je.. hehehe. kenape korang? pukul 10 pagi tu awal sangat ke? tengokla sekarang.. kawanmu masih di sini. masih di bilik. masih di depan lappy. masih menaip. masih memblog. masih.. adakah? naseb baek dah mandi awal2. kalo tak harusla malas mahu keluar.. daripada wangi2 sudah seperti tiada bau lagi dah sekarang ni. tak suke betul.. naseb baek rumate oshinz ade kat bilik. takde la busan tunggu sorang2.. hehehe. macamlah rumate oshinz ade hati nak temankan oshinz menunggu kan? perasan je oshinz ni. ahh lantakla nak perasan pun kan.. tak de sape kesah pun.

maka.. berlangsunglah part lepas geram kan. bukan dengan en. pakwe.. tapi antara oshinz dengan wani. bukan bersumo tapi setakat sesi luahan rase nyataan jiwa je. tapi tak dapat nak share kat sini sebab dialog kami di YM tu dah lenyap. ini sumer wireless punye pasal. kejap ok kejap bengong. tapi tak pe la sebab kami pun banyak merepek dalam tu. biasela kami ni memang suke merepek meraban. tapi yang pasti kami lepas grad nnt adalah bercita2 mahu together2 mencipta bom. bom special khas untuk buah ati.. bom penuh rase cinta weh.. ha nak letak kat handset pakwe masing2.. then bile mereka tak angkat di saat kami call lebih daripada 5x.. handset mereka akan meletop!! kedebomm!!!

haha.. bior opocot teros!! opocot je tapi bukan kiok teros okeh. bior mereka tensyen abes bile handset mereka meletop.. baru padan muke. okes la tu kan.. at least kami masih lagi berperikemanusiaan. tiada melibatkan pengorbanan nyawa sebab kami tak mo jadi janda awal2. xmo jadi solo berhias.. bak kate wani janda vogue.. tak sanggup taw!! operasi ini akan dibuat secara rahsie.. tanpe pengetahuan pakwe masing2.. adakah ini rahsia kerajaan anda? yes.. INI RAHSIE KAMI!! anda berminat tak? hehehe. kalu nak bom tu nantilah kami pikirkan steps bagaimana mahu buat bom tersebut. google dulu ke.. tapi anda kenalah pikir banyak2 kali sebab kami ni mahasiswi pengajian bahasa inggeris.. bukan ahli kimia mahu pun apa sahaja kelulusan yang berkaitan dengan penciptaan bom itu. sebab kalu ade kejadian yang berlaku bukan seperti yang kami rancang.. kami tak berani nak tanggung. hehehe. kami buley tolong saja ya..

okesla.. apa yang pasti di saat ketika ini, oshinz mahu membuat kesimpulan bahawasanya oshinz tak suke nak menunggu orang yang lewat2 begini. takut nanti tak boley nak sabar. oshinz tak suke taw! wani pun tak suke.. rumate oshinz pun tak suke gak ye.. kami tak suke la. letih mau tunggu! tolong la paham ye.. kamu suka ka? kalo stakat lewat 10-15minit tu maseh buley diterima sebab oshinz pun slalu je lewat dalam tempoh yang begitu tapi sekarang sedang berusaha mahu lebih punctual sebab sudah tahu bagaimana rasa saket menunggu. oshinz nak kluar dah ni.. denda ape yang sesuai untuk en.pakwe ye? pancitkan tayar kereta die ok tak? hehehe..

p/s: sekarang sudah cool.. tadi je hot! peace no war..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

terkezut eden!

nak tau kenape?
sebab sang monyet telah menceroboh masuk bilik oshinz.
untuk kali yang ketiga..
lalu tingkap plak tu..
1st time curi roti 1 bungkus.
2nd time ambil roti lagi..
3rd time?

serius tak perasan
sebab oshinz duduk membelakangkan tingkap
*tak reti nak bagi salam agaknye monyet tu!*
oshinz perasan pun sebab nampak pantulan bayang monyet tu kat lappy..

sangat terkejut la weit..
sampai menjerit ha..
bukan reti nak blah bile oshinz menjerit tu.
makin tayang gigi ade lah..
*ape ingat gigi tu cantik sangat ke?*
huduh tau tak gigi kamu monyet!

memule kat tingkap..
then dengan gentle masuk dalam bilik.
oshinz bajet nak lari klua bilik je..
takut kena terkam ngan monyet tu..
serius takut ngan monyet!!
nak blah tapi takut kang monyet tu curi sushi rumate..

adeh!!
ape nak buat neh?
kaget.. panik..
emm.. klu baling selipar monyet takut tak?
baling je la selipar ni..
janji monyet tu blah..
gigil dah ni.

yessszzzaaaaaaaaaaa..
monyet tu takut!!
monyet tu blah!!
tau pun takut...
baru acah je nak baling td..
dasar monyet btulla.
tak de etika langsung..
maen redah je bilik orang..
brani la masuk bilik ni lagi
klu nak benjol kepala tu..
kena ketuk ngan kayu mop plak..
hee.. geram sungguh!

naseb baek yang masuk td tu sekor je..
kalo bawa kaum family skali
pengsan la oshinz.
pheeww!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

-ketika cinta-

video

~$4ng by $!t! N.u.r.h.4.|.i.z.4~

Ada tiada rasa dalam jiwa
Rindu akan memanggil Mu
Kerna setiap jiwa telah bersumpah
Setia hanyalah kepada Mu

Bila cinta ada di dalam jiwa
Wangi bunga dunia tanpa nestapa
Segala yang dirasa hanyalah Dia
Hatikan memuja hanya pada Nya

Ketika cinta memanggil
Gementar tubuhku
Ketika cinta memanggil
Hangatnya nafasku
Ketika cinta memanggil
Dari sang rindu
Ketika cinta memanggil

Rindu
Rindu
Rindu kalbu
Memanggil-manggil nama Mu
Seperti terbang di langit Mu
Tenggelam di lautan cinta Mu

Berpadu kalbu yang rindu
Melebur menjadi satu
Bagai menari diiringi pelangi
Ketika cinta memanggil...
Mu
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

tak mungkin kerna sayang

video

~$4ng by 4.|.y.4.h~
Setiba di persimpangan
Langkah kita tak lagi sehaluan
Bermula di saat itu
Tidak senada
Irama dan lagu

Begitu hidup ini
Tiada yang abadi
Yang patah tumbuh
Yang hilang berganti

Kau
Telah jauh
Jauh dariku
Tiada ruang di hati buatmu
Namun harusku akui
Ada ketika di minda
Kau menjelma kembali

Sekali sekala ada
Ada rindu yang datang tiba-tiba
Tak mungkin kerana sayang
Cuma terganggu oleh perasaan

Begitu hidup ini
Tiada yang abadi
Yang patah tumbuh
Yang hilang berganti

Tak mungkin kerana sayang
Hanya kadangkala
Aku terkenang

p/s: whoaa.. sudah ade yg ber'feeling'2 nyanyi ka?
hehehe..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

how ya?



taadddaaaa...
sila tengok ape yang oshinz ade..
yellow bracelet in da house!!
*ececeh.. ade ati nak bernada surprise*
~padahal dah jaja picture dulu baru nak story~
oshinz busy lately..
so,
this is the first stuff which i bought via online..
haruslah oshinz sangat keterujaan!

ade butterfly,
ade key,
ade love,
ade beads,
sumer cute kan..
ade ape lagi ye?
ha..
korang ade nampak tak tag kat tepi bracelet tu?
cepat eja betul2 name tu..
.
.
.
alamak..
baru perasan tag tu ade yang terbalik plak..
hehehe.. sorry!
the real name is..
S.T.E.P.H.E.N.I.E'S
oshinz order kat stephanie fong
sangatlah banyak handmake stuff kat blog tu
cute n nice..
harga pun berpatutan!
i like it!!

aritu mase baru dapat je bracelet ni
oshinz tayanglah depan bibik..
hehehehe
[bukan nak show off la..
tapi sebab bibik yang tolong terima envelope bracelet ni
dari brother pos laju tu..]

bibik berkenan tau!!
*seperti yang oshinz jangka*
bibik siap tanye oshinz beli kat mane..
oshinz pun secara tak sengaje
telah mempengaruhi bibik untuk beli2 online ni..
bibik tanye tu
sebab bibik nak belikan satu untuk anaknye.
(setakat ni satu je dulu ye bibik?)
bibik tak mo sekali ke?
hehehe
~matila klu bibik terlebih shopping daripada oshinz nnt~

mase oshinz blek kampung last weekend,
tak sempat nak tunjuk kat bibik
design bracelet yang laen2..
sorry ye bibik..
nanti la eh oshinz tunjukkan..
*mase tu oshinz sgt bz menjage kesihatan sendiri*

p/s: guys, what is your comment about my new accessory..?
how ya?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

oshinz kata

oshinz mahu tuka shoutbox baru ya!! shoutbox's time suda bengong.. i'll change it pretty soon.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

tag from mr t00feak already answered..

1) Do you think you’re hot?
i don't think so..

2)Upload your favourite picture of you!

~please imagine the anime is me~

3) Why do you like that picture?
she's hot, stylish, and cool! i like..

4) When was the last time you ate pizza?
24/12/2008-on my birthday actually

5) The last song you listened to?
kaer azami's new song (forgot d title already)

6) What are you doing right now besides this?
eating some pieces of breads with peanut butter

7) What name would you prefer besides yours?
i have no idea.. the name oshinz sounds nice right?

8) People i tag
*i just want to state 3 names*
1. mr t00feak
2. mr tribond
3. misz queen

9) Who is number 1?
he is my best friend, protector n almost everything

10) Number 3 is having a relationship with?
of course her sweetheart.. u better ask her by yourself!

11) Say something about number 5?
.....

12) How about number 4?
.....

13) Who is number 2?
he is my new friend..

14) Say something to the person who tagged you..
take care n get well soon.. sayang kamoo!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

alamak tertinggallah..

29/12/08: berdialog di dalam kreta on the way blek UKM
etot: bu, bantal busuk adek mane?
sis ely: ade atas tu.. ambilla sendri.
etot: ibu ni..
oshinz: alamak..!!
*ekspresi muke seperti mahu menanges*
sis ely: nape?
oshinz: bantal busuk kite.. tertinggal.
sis ely: la, td kat umah sis ingat nak tanye tapi bajet sendri da ingat.
oshinz: ala.. terlupela. patut ade rase cam tertinggal something td..

masuk arini, maknenye dah seminggu lbh mata oshinz lena tanpa aksesori-perlu-ada sebagai pelengkap tido.. ingatkan nak balek kampung esok. tapi ade masalah teknikal pulak.. sis ely cakap blek nnt je time cuti tahun baru cina tu. adeh.. lame lagi la.

sangat tidak best bile tido takde bantal busuk tu. tak syiok coz tak ley nak feeling2 dulu before lena. tido pun asyikla nak terjaga. hee.. sangatla menyampah. *geram geram geram*

en. pakwe pernah tanye "tak malu ek dah besar2 pun masih ade bantal busuk?"
oshinz pun jwbla "tak malu pun, biarla.. bantal tu mak yang buatkan. jeles!"

perlu ke malu? hehehe.. oshinz tak kesah pun orang nak cakap ape.. mestila semua orang ade bantal busuk mase dolu2.. kan? cume mungkin tak kekal sampai beso. so what?

aritu membe oshinz ade dapat teddy bear besar dr pakwe die. die letak elok2 je kat penjuru katil.. oshinz sangatla geram tengok teddy tu.. cute weh!! tetibe rase jeles plak.. sbb en.pakwe takde pun bagi. (hehe..bukan die tak nak belikan, tp oshinz yang tak kasi die beli).

best ke ade teddy bear tu? ntah.. tak tahu sebab oshinz tak heran sangat ngan teddy bear. tak minat nak letak atas katil sebab rase macam semak je. semua teddy yang oshinz dapat semestinya selamat diatur dan disimpan dalam almari.. seperti tiada rase mahu memeluk teddy ketika tido.. bermimpi lebih indah dengan memeluk bantal busuk. takde la rase rimas dan lemas dengan bulu segala.. hehe. betul ape..

p/s: wargghh.. sangat rindu bonda.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

why me..

kenape oshinz menghilang untuk beberapa ari?
wireless kat UKM tgh versi limited edition..

kenape oshinz tiada mood arini?
ade rase cam my beloved sis-ely seperti marah pada oshinz..
dah la prot tgh meragam!!

kenape oshinz rase mengantuk ketika ini?
kesan menelan ubat selsema petang tadi..
*rase tension sbb penyakit ni lambat baek*

kenape oshinz saket?
en. pakwe sebarkan virus penyakit pada oshinz..
*die memang suke libatkan orang laen bile saket*
~tlg la paham.. oshinz tidak suke saket!!!~

kenape oshinz blogging saat ini?
oshinz ade story la..

actually..
oshinz da dapat tau sape yang akan memantau hasil keje utk course project paper oshinz.. ermm.. bile biji mate dua ni nampak name yang terpampang kat atas kertas yang ade list name students n supervisors tu..
*sedikit suspen disini..*
ishk.. memang tak percaye tahap maximas la. rase terkejut tu of course la kan. lebih terkejut dr beruk terkejut a.k.a "terkejut beruk". (camne ek beruk terkejut? sila guna kreativiti msg2 utk gambaran tersebut ye..). macam nak pengsan.. nak menanges.. nak menjerit "why me??"..
nak..
nak..
warghh.. macam2 perasaan wujud.
sampai rase sangat berkecamuk sbb tak tau nak merasai perasaan yang mane dulu. (bley gitu?)

agak down la time tu.. naseb baek ade en. pakwe (die yang tolong cas masuk segala pemikiran yang positif). thanx dear!

kenape oshinz rase begitu ye?
menurut my schemata, lecturer tu sgt strict!! she's perfectionist.. garang jugak.. blablabla..
~schemata tu dlm pemahaman yang plg mudah ialah 'benda yang kita tahu'~
*bukan oshinz sorg je tahu tp smua classmates pun sudah sedia maklum*

ntahla..
whatever happen, oshinz kena hadapi gak dugaan ini untuk menyiapkan my project paper.
oshinz percaya pasti ade hikmah yang menyusul disebalik setiap apa yang berlaku..
mungkin sikap perfectionist beliau boleh membantu oshinz hasilkan product yang bermutu.
sape tahu kan? silap2 lebih hebat daripada students yang selalu tersenarai dlm dean list..
*e'eh.. terberangan la plak kan. hehehehe*

anyway, arini oshinz da jumpe supervisor oshinz tu.
tp sblm tangan ni ade energy nak ketuk pintu bilik beliau.. oshinz da ulang-alik kat depan bilik tu rasenye adela dalam 5-6 kali. bace bismillah dah 10 kali. hafal dialog dah 3-4 kali.
even dialog pendek:
"i'am..."
"i just want to let you know that u r my supervisor n diz is my proposal"
"when is the suitable time to meet u for the next appointment?"..
tapi bile da mengadap lecturer, memang blur memanjang la.
ayat yang tahap bunga-bunga cinta da jadi macam duri-duri khianat
.
grammar pun jd tunggang terbalik. berterabur abes. hehehe..
oshinz memang gabra abes klu jumpe lecturer sorang2.
kecut perut
beb.. even lecturer tu sgt la friendly. hehehehe.. berpenyakit tul!
*minta ubat.. minta ubat.. sape ade ubat ilangkan penyakit tu?*

berbalik kepada sesi first date kami ye.. (ops.. not with en. pakwe but my supervisor n i).
*both of us are women!!*
oshinz rase beliau okay..
so degupan jantung yang mengganas sudah boley tenang kembali.
agak friendly, warm.. strict tu still ade. she's workaholic maybe..
stakat ni oshinz cuba sedaya upaya untuk wat banyak2 positive assumptions terhadap beliau.
*itu lebih baekkan?*
pk yang baek2 je...
tak nak pikir ape yang akan berlaku untuk appointment yang strosnye..
~oshinz sangat takut!!~

why me?
i dunno.. let's bygones be bygones and just accept it. forgive n forget is the best things to do right now.

p/s: sgt berterima kaseh pd my clique coz bg semangat before masuk bilik lecturer tu.. thanx yani coz teman smpi depan pintu bilik n tolong ketukkan skali. hehehe.. sayang korang!!!
.
.

*saket ati tak bile intro n conclusion cam takde kena mengena ngan point yang wujud dlm entri ni? hehehehe. sorry, oshinz tgh blur la.. doakan oshinz k.. ~oshinz~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i have 1 award 2 tags from misz queen..

first tag:

What were the 5 things on your list to do today?
1. mendobi baju
2. dapatkan info psl class
3. up date blog
4. get enough sleep tonite
5. get the sweetest dream

What are the snacks that you enjoy?
1. popcorn
2. cadbury chocolate
3. sweets
4. asam
5. fererro roche

What are 5 things you do if you are a billionaire
1. travel!!-paris,italy,mecca..
2. shopping
3. do some charity
4. built a charming house
5. buy sport cars!! (complete ngan driver skali)

What 5 jobs you've had
1. hang out
2. makan
3. mandi
4. tido
5. lepak

Who are the 5 person you want to tag
1.i
2.had
3.no
4.idea
5.now..
.
.

second tag with award:
.
.
~the award~
anugerah diterima daripada misz queen
yesszaa.. misz queen in da ouse!!!
thanx a lot for d award..
sorry coz lmbt update.
*jgn marah*

~the tag~
10 fakta/hobi diri sendiri:
1. depressed bile tak dpt wat esemen ngan baek
2. sgt suke menunggang motor
3. cinta pada ketenangan n keamanan
4. kurang senang dengan smoker
5. suke menternak ikan
6. shopping ari2 pun takpe
7. sgt suke kumpul high heels
8. agak cerewet
9. plg tinggi dlm adik beradik
10. sgt sayang family n en. pakwe

penerima award seterusnya..
*sila ambil award je tau*
1. misz queen
2. mr t00feak
3. mr tribond
4. misz sepet
5. misz chika
6. misz marlissa
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

-nice card from misz queen-

thanx misz queen..
kamu mmg seorg yang best!!
~oshinz~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...